Kom med ind i vores nye “gamle” franske drøm

Som lovet er her en masse billeder og lidt video fra de første uger her i dette gude smukke gamle franske herskabshus. Det ligger i den mest idylliske lille sydfranske by omringet af vinmarker og med kun 15 min til en stor by, som var en af vores kriterier denne gang. Vi elsker storbyen såvel som landsbyens charme ro og idyl. Vi har kun 20 min til Middelhavet og nogen af verdes lækreste strande (hvis I spørger mig).

Selve huset er fra 1870 et Maisons de maître (I ved det er min yndlings byggeperiode og samme byggestil som le petit Chateau) det er 400 m2 stort, altså det halve af det vi havde før, og det føles altså virkelig godt, og meget mere overskueligt – der er ikke billeder af alle rum, og det af den grund, at der jo hersker en del flyttekaos her lige nu, og i mange rum er møblerne bare lige stillet midlertidigt ind, da de fleste vægge skal ordnes og males. Det noget brune køkken skal upcyckles og have en god make-over – mens det gamle grovkøkken virkelig skal stå orginalt og tages i brug som det det engang var – jeg GLÆDER mig til at stå ved mit originale franske arbejds-langbord, jeg heldigvis har fundet brugt hernede, og bage og tilberede maden plus meget mere. Det er en hed drøm med de to originale franske køkkener, som er gået i opfyldelse.