Hverdag #15 Kom med på shopping

Babyen der bare vokser og vokser, og af den grund manglede noget nyt. Jeg har sat mig for at prøve at købe lokalt, og selvom dette er en stor forretning i udkanten af byen, som også er en slags stor kæde, så er den ejet af en lokalt – og hende der har butikken, jeg var i her i videoen, hende kender vi efterhånden – så det føles godt at støtte op om hende, især efter der har været lukket ned i perioder her også. Nu er alt heldigvis åbent, og har været det ret længe, så jeg skal til at i fysiske butikker igen, som franskmændende er så gode til, og erstatte det med noget af min onlinehandel. Jeg elsker ellers shopping oline især Amazon, og det fordi man bare kan få ALT hernede. Også sustainable baby gear osv. Og efter babyen havde brokket sig under en stor del af shoppingen, jeg svedte som en gal af at måtte tage ham op af vognen og bære ham på armen, sagde jeg da også til Guldfar, at jeg så meget bare handler på nettet i stedet 😅😆

Men altså vi har så meget hernede at vælge imellem, og noget nyt og spændende som ikke er fx H&M. Stilen er lækker og ret så meget er efterhånden også økologisk og en del produceret i Frankrig. De garvede vare stempel “produced an France” som de virkelig vægter højt.